Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/12090
Назва: Проблеми реалізації екологічного законодавства у сфері кооперації
Автори: Гетьман, А.П.
Ключові слова: кооперація
екологічне законодавство
сельскохозяйственная кооперация
экологическое законодательство Украины
экологическое законодательство
Дата публікації: 2001
Бібліографічний опис: Гетьман А. П. Проблеми реалізації екологічного законодавства у сфері кооперації / А. П. Гетьман // Національний кооперативний рух та структурні зміни в економіці України XXI століття : зб. наук. пр. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 26–27 черв. 2001 р. – Київ, 2001. – С. 122–126.
Короткий огляд (реферат): Розглядаються проблеми реалізації екологічного законодавства у сфері кооперації. Виробнича кооперація все більше охоплює сферу екологічних відносин, пов’язаних із заготівлею деревини другорядних лісових матеріалів, видобутку та переробки корисних копалин державного об’єктів рослинного та тваринного світу, рибальства, інших природних ресурсів. Відзначено, що з утворенням України як самостійної держави було істотно оновлено екологічне законодавство. Верховною Радою України та органами центральної виконавчої влади в межах компетенції проведена велика робота з прийняття нормативно-правових актів щодо • регулювання екологічних суспільних відносин. Важливого значення для кооперативної діяльності набуває реалізація екологічного законодавства у сфері права власності на природні ресурси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/12090
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри екологічного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Getman_122-126.pdf2.02 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.