Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/12090
Название: Проблеми реалізації екологічного законодавства у сфері кооперації
Авторы: Гетьман, А.П.
Ключевые слова: кооперація
екологічне законодавство
сельскохозяйственная кооперация
экологическое законодательство Украины
экологическое законодательство
Дата публикации: 2001
Библиографическое описание: Гетьман А. П. Проблеми реалізації екологічного законодавства у сфері кооперації / А. П. Гетьман // Національний кооперативний рух та структурні зміни в економіці України XXI століття : зб. наук. пр. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 26–27 черв. 2001 р. – Київ, 2001. – С. 122–126.
Аннотация: Розглядаються проблеми реалізації екологічного законодавства у сфері кооперації. Виробнича кооперація все більше охоплює сферу екологічних відносин, пов’язаних із заготівлею деревини другорядних лісових матеріалів, видобутку та переробки корисних копалин державного об’єктів рослинного та тваринного світу, рибальства, інших природних ресурсів. Відзначено, що з утворенням України як самостійної держави було істотно оновлено екологічне законодавство. Верховною Радою України та органами центральної виконавчої влади в межах компетенції проведена велика робота з прийняття нормативно-правових актів щодо • регулювання екологічних суспільних відносин. Важливого значення для кооперативної діяльності набуває реалізація екологічного законодавства у сфері права власності на природні ресурси.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/12090
Располагается в коллекциях:Наукові статті кафедри екологічного права

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Getman_122-126.pdf2.02 MBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.