Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/11319
Назва: Судовий захист прав людини в сучасній Україні
Автори: Прохазка, Г.А.
Ключові слова: права людини
міжнародне право
право людини на достатнє харчування
економічні, соціальні та культурні права
судовий захист
Дата публікації: 2016
Видавець: видавництво "Право"
Бібліографічний опис: Прохазка Г. А. Судовий захист прав людини в сучасній Україні / Г. А. Прохазка // Європейська інтеграція в контексті сучасної геополітики : зб. наук. ст. за матеріалами наук. конф., м. Харків, 24 трав. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 148–153.
Короткий огляд (реферат): У статті автор розглядає можливості запровадження судового захисту для прав людини передбачених Міжнародним пактом про економічні, соціальні та культурні права 1966 року на підставі останніх досліджень, світової практики та рекомендацій провідних міжнародних установ. Зокрема, розглядаються проблеми політичного, економічного та правового характеру, які створюють перепони для впровадження судового захисту права на достатнє харчування до національного права України. Вивчення сучасних концепцій об’єднаної Європи стосовно забезпечення дотримання основних прав людини набувають актуальності з огляду на вибір довгострокових орієнтирів європейської політики України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/11319
Розташовується у зібраннях:Наукові статті Полтавського юридичного інституту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prohazka_148-153.pdf362.47 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.