Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/11319
Название: Судовий захист прав людини в сучасній Україні
Авторы: Прохазка, Г.А.
Ключевые слова: права людини
міжнародне право
право людини на достатнє харчування
економічні, соціальні та культурні права
судовий захист
Дата публикации: 2016
Издательство: видавництво "Право"
Библиографическое описание: Прохазка Г. А. Судовий захист прав людини в сучасній Україні / Г. А. Прохазка // Європейська інтеграція в контексті сучасної геополітики : зб. наук. ст. за матеріалами наук. конф., м. Харків, 24 трав. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 148–153.
Аннотация: У статті автор розглядає можливості запровадження судового захисту для прав людини передбачених Міжнародним пактом про економічні, соціальні та культурні права 1966 року на підставі останніх досліджень, світової практики та рекомендацій провідних міжнародних установ. Зокрема, розглядаються проблеми політичного, економічного та правового характеру, які створюють перепони для впровадження судового захисту права на достатнє харчування до національного права України. Вивчення сучасних концепцій об’єднаної Європи стосовно забезпечення дотримання основних прав людини набувають актуальності з огляду на вибір довгострокових орієнтирів європейської політики України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/11319
Располагается в коллекциях:Наукові статті Полтавського юридичного інституту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Prohazka_148-153.pdf362.47 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.