Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/5683
Назва: Забезпечення права громадян на вільний доступ до інформації про якість харчових продуктів: адміністративно-правовий аспект
Автори: Бойко, І.В.
Ключові слова: генетично модифіковані продукти
генетично модифіковані організми
право на інформацію
право на інформацію про якість продукції
права споживачів
харчові продукти
генетически модифицированные продукты
генетически модифицированные организмы
право на информацию
право на информацию о качестве продукции
права потребителей
пищевые продукты
Дата публікації: 2010
Видавець: видавництво "Право"
Бібліографічний опис: Бойко І. Забезпечення права громадян на вільний доступ до інформації про якість харчових продуктів: адміністративно-правовий аспект / І. Бойко // Вісник Академії правових наук України. 2010 р. №1(60). - Х. : Право, 2010. - С. 187-194.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/5683
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри адміністративного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Boyko_187.pdf188.55 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.