Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/5683
Название: Забезпечення права громадян на вільний доступ до інформації про якість харчових продуктів: адміністративно-правовий аспект
Авторы: Бойко, І.В.
Ключевые слова: генетично модифіковані продукти
генетично модифіковані організми
право на інформацію
право на інформацію про якість продукції
права споживачів
харчові продукти
генетически модифицированные продукты
генетически модифицированные организмы
право на информацию
право на информацию о качестве продукции
права потребителей
пищевые продукты
Дата публикации: 2010
Издательство: видавництво "Право"
Библиографическое описание: Бойко І. Забезпечення права громадян на вільний доступ до інформації про якість харчових продуктів: адміністративно-правовий аспект / І. Бойко // Вісник Академії правових наук України. 2010 р. №1(60). - Х. : Право, 2010. - С. 187-194.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/5683
Располагается в коллекциях:Наукові статті кафедри адміністративного права

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Boyko_187.pdf188.55 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.