Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/15378
Название: Участь громадськості у запобіганні корупційним злочинам в Україні
Другие названия: Участие общественности в предупреждении коррупционных преступлений в Украине
Public participation in the prevention of corruption crimes in Ukraine
Авторы: Білецький, А.В.
Ключевые слова: громадськість
запобігання корупційним злочинам
міжнародні стандарти антикорупції
адвокасі кампанії громадськості
громадський контроль
система суб’єктів запобігання корупційним злочинам
корупційні злочини у приватному секторі
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Білецький А. В. Участь громадськості у запобіганні корупційним злочинам в Україні : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.08 / А. В. Білецький ; кер. роботи Б. М. Головкін ; Нац. юрид. ун-т ім. Ярослава Мудрого. – Харків, 2018. – 20 с.
Аннотация: Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.08 «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право». – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Міністерство освіти і науки України, Харків, 2018. Дисертація присвячена визначенню шляхів посилення функціональної спроможності громадськості у сфері протидії корупції та розробці рекомендацій стосовно заходів запобігання корупційним злочинам. Аналізуються роботи вчених різних часів щодо ролі громадськості у запобіганні корупційним злочинам. Надано визначення громадськості як суб’єкта запобігання корупційним злочинам, з’ясовані її основні права, функції, завдання та мету діяльності. На підставі аналізу кількісних та якісних показників встановлені тенденції поширення корупційних злочинів у державі. Досліджено основні результати діяльності громадськості в запобіганні корупційним злочинам в Україні в 2016 році. Розглянуто міжнародний аспект залучення громадськості до заходів запобігання корупційним злочинам. Сформовано низку заходів, за допомогою яких громадськість здатна брати участь в антикорупційній реформі в країні, взаємодіяти з іншими суб'єктами запобігання корупційним злочинам, протидіяти корупційним правопорушенням у приватній сфері, здійснювати контроль за діяльністю спеціалізованих суб’єктів запобігання корупційним злочинам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/15378
Располагается в коллекциях:12.00.08 – Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Biletskyi_2018.pdf226.51 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.