Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/6753
Назва: Правові засади організації диверсифікації аграрного виробництва за участю сільськогосподарських товаровиробників
Автори: Кульчій, І.М.
Ключові слова: аграрное производство
диверсификация сельского хозяйства
диверсификация
сельскохозяйственные товаропроизводители
переработка сельскохозяйственной продукции
аграрне виробництво
диверсифікація сільського господарства
диверсифікація
сільськогосподарські товаровиробники
переробка сільськогосподарської продукції
Дата публікації: 2014
Видавець: Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого
Бібліографічний опис: Кульчій І. М. Правові засади організації диверсифікації аграрного виробництва за участю сільськогосподарських товаровиробників / І. М. Кульчій // Розвиток організаційно-правових форм господарювання в аграрному секторі : матеріали "круглого столу", присвяч. пам'яті проф., д-ра юрид. наук, акад. НАПрН України О. О. Погрібного. – Харків, 2014. – С. 109–111.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/6753
Розташовується у зібраннях:Тези, доповіді кафедри земельного та аграрного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kulchiy_109.pdf306.93 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.