Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/52
Назва: Програма кандидатського іспиту з філософії та методичні вказівки з підготовки реферату для аспірантів, стажистів-дослідників та здобувачів наукового ступеня з юридичних спеціальностей (12.00.01-12.00.12)
Автори: Гетьман, А.П.
Данильян, О.Г.
Дзьобань, О.П.
Максимов, С.І.
Ключові слова: кандидатські іспити
філософія
програми кандидатських іспитів
методичні вказівки з підготовки реферату
Дата публікації: 2011
Видавець: Національний університет "Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого"
Бібліографічний опис: Програма кандидатського іспиту з філософії та методичні вказівки з підготовки реферату для аспірантів, стажистів-дослідників та здобувачів наукового ступеня з юридичних спеціальностей (12.00.01-12.00.12) / уклад. А. П. Гетьман, О. Г. Данильян, О. П. Дзьобань, С. І. Максимов. – Х.: Нац. ун-т “Юрид. акад. України ім. Ярослава Мудрого”, 2011. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Дана програма складена згідно з Положенням про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах, затвердженим наказом Міністерства освіти України від 2 червня 1993 року, з урахуванням стратегічних положень Державної національної програми “Освіта”, вимог і рекомендацій Вищої атестаційної комісії України, а також типової програми кандидатських іспитів з філософії для аспірантів, магістрів і здобувачів вищих навчальних закладів України (автори – проф.: Г. І. Волинка, В. П. Андрущенко, М. І. Волинка та ін.). Програма з філософії права, яка міститься у цьому виданні, призначена для аспірантів Національного університету “Юридична академія України імені Ярослава Мудрого” є складовою кандидатського іспиту з філософії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/52
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pr_0043.pdf468.95 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.