Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/3890
Назва: Культура України в 1991-2001 рр.: пошуки нових форм державного регулювання
Автори: Скрипчук, Г.В.
Ключові слова: культурологія
культура України XX ст.
форми державного регулювання
культура Украины (украинская культура)
история украинской культуры
культурная политика
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Скрипчук Г. В. Культура України в 1991-2001 рр.: пошуки нових форм державного регулювання : монографія / Г. В. Скрипчук ; Міністерство освіти і науки України, Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Х. : Майдан, 2013. - 264 с.
Короткий огляд (реферат): На широкій документальній та історіографічній базі реконструйовано процеси, що відбувалися у культурній сфері України у перше десятиліття незалежності та реакція держави на ці об'єктивні зміни життя. З'ясовано, як економічна та соціальна криза вплинула на стан культури, до яких наслідків призвела. Виявлені, досліджені та класифіковані по гілках виконавчої та законодавчої влади основні напрямки діяльності центральних державних органів по реформуванню та розвитку сфери культури незалежної України, її поступової гармонізації із новими умовами дійсності, забезпеченню сучасним законодавством та органами управління. Зроблено акцент на усіх протиріччях та недоліках, пов'язаних із складним процесом формування нової державної культурної політики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/3890
ISBN: 978-966-372-421-8
Розташовується у зібраннях:Монографії кафедри культурології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scrupchyk_2013.pdf1.6 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.