Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/20164
Название: Загальна тактика (солдат, механізоване відділення)
Авторы: Мельник, С.М.
Радченко, К.А.
Зміївський, Г.А.
Пугач, В.В.
Ключевые слова: бій
загальновійськовий бій
тактичні дії
оборона
наступ
Дата публикации: 2019
Издательство: НЮУ ім. Ярослава Мудрого
Библиографическое описание: Загальна тактика (солдат, механізоване відділення) : навч. посіб. / С. М. Мельник, К. А. Радченко, Г. А. Зміївський, В. В. Пугач ; М-во освіти і науки України, Нац. юрид. ун-т ім. Ярослава Мудрого. – Харків : Право, 2019. – 224 с.
Аннотация: У навчальному посібнику систематизовано навчальні матеріали, які розкривають дії солдата і механізованого відділення під час підготовки та ведення бою, на марші та в похідній охороні, при розташуванні на місці та у сторожовій охороні з використанням умовних тактичних знаків за стандартами НАТО. Ураховано вимоги сучасних керівних документів, досвід локальних війн і збройних конфліктів останніх десятиліть, а також бойового застосування підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України під час антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил. Навчальний посібник розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна тактика» і призначено для курсантів (студентів) військовоюридичного факультету, також може бути використаний для підготовки громадян України, які навчаються за програмами підготовки офіцерів запасу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/20164
Располагается в коллекциях:Навчальні видання Військово-юридичного інституту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zagalna_taktyka_2019.pdf7.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.