Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19854
Назва: Агробізнес в умовах агроекоциду: сучасні виклики, проблеми відповідальності та уроки сталості
Ключові слова: агробізнес
агроекоцид
сталий розвиток
землі сільськогосподарського призначення
державна підтримка
продовольча безпека
агроекологічна безпека
енергетична безпека
agribusiness
agroecocide
sustainable development
agricultural land
state support
food security
agroecological security
energy security
Дата публікації: 2023
Видавець: Юрайт
Бібліографічний опис: Агробізнес в умовах агроекоциду: сучасні виклики, проблеми відповідальності та уроки сталості : збірка матеріалів та тез доповідей учасників панельної дискусії VIІ Харківського міжнародного юридичного форуму (м. Харків, 29 вересня 2023 р.) / за ред. Т. В. Курман, В. П. Станіславського. - Харків: Юрайт, 2023. - 196 с.
Короткий огляд (реферат): Збірка містить матеріали виступів і тези доповідей учасників Панельної дискусії «Агробізнес в умовах агроекоциду: сучасні виклики, проблеми відповідальності та уроки сталості», що відбулась в рамках VIІ Харківського міжнародного юридичного форуму 29 вересня 2023 року. Збірку розраховано на широке коло читачів, зокрема, на науковців, викладачів, аспірантів, студентів вищих юридичних навчальних закладів, фахівців у галузі права та всіх, хто цікавиться питаннями правового забезпечення продовольчої, агроекологічної та енергетичної безпеки в умовах воєнного стану, визначення розміру й порядку відшкодування шкоди, завданої внаслідок ведення повномасштабної війни навколишньому природному середовищу й аграрним товаровиробникам, забезпечення гуманітарного розмінування сільськогосподарських угідь, притягнення рф до відповідальності за злочини в агросфері, повоєнного відновлення аграрного сектору та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19854
Розташовується у зібраннях:"Круглі столи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7_Forum_2023.pdf3.23 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.