Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19754
Назва: | Підстави та умови ведення органічного сільськогосподарського виробництва у сфері тваринництва: проблема законодавчого забезпечення |
Автори: | Курман, Т.В. |
Ключові слова: | органічне сільськогосподарське виробництво органічне тваринництво сертифікація органічного виробництва органічна продукція сталий розвиток organic agricultural production organic animal husbandry certification of organic production organic products sustainable development |
Дата публікації: | 2020 |
Видавець: | Юрайт |
Бібліографічний опис: | Курман Т. В. Підстави та умови ведення органічного сільськогосподарського виробництва у сфері тваринництва: проблема законодавчого забезпечення / Т. В. Курман // Органічне сільськогосподарське виробництво в Україні: правові засади ведення : монографія / Н. О. Багай [та ін.] ; за заг. ред. М. В. Шульги. – Харків : Юрайт, 2020. – С. 194–206. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено особливості правового регулювання органічного сільськогосподарського виробництва у сфері тваринництва в Україні як засобу забезпечення сталого розвитку агросфери. Проаналізовано підстави та умови ведення органічного тваринництва. Висвітлено проблеми законодавчого забезпечення у сфері виробництва органічної продукції тваринництва. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства у зазначеній сфері. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19754 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії кафедри земельного та аграрного права |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kurman_194-206.pdf | 983.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.