Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19754
Назва: Підстави та умови ведення органічного сільськогосподарського виробництва у сфері тваринництва: проблема законодавчого забезпечення
Автори: Курман, Т.В.
Ключові слова: органічне сільськогосподарське виробництво
органічне тваринництво
сертифікація органічного виробництва
органічна продукція
сталий розвиток
organic agricultural production
organic animal husbandry
certification of organic production
organic products
sustainable development
Дата публікації: 2020
Видавець: Юрайт
Бібліографічний опис: Курман Т. В. Підстави та умови ведення органічного сільськогосподарського виробництва у сфері тваринництва: проблема законодавчого забезпечення / Т. В. Курман // Органічне сільськогосподарське виробництво в Україні: правові засади ведення : монографія / Н. О. Багай [та ін.] ; за заг. ред. М. В. Шульги. – Харків : Юрайт, 2020. – С. 194–206.
Короткий огляд (реферат): Досліджено особливості правового регулювання органічного сільськогосподарського виробництва у сфері тваринництва в Україні як засобу забезпечення сталого розвитку агросфери. Проаналізовано підстави та умови ведення органічного тваринництва. Висвітлено проблеми законодавчого забезпечення у сфері виробництва органічної продукції тваринництва. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства у зазначеній сфері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19754
Розташовується у зібраннях:Монографії кафедри земельного та аграрного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kurman_194-206.pdf983.75 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.