Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19531
Назва: Держава і революції
Автори: Кононенко, Ю.С.
Джолос, C.В.
Ключові слова: революція
держава і суспільство
суспільство
Дата публікації: 2022
Видавець: Вид. О. М. Третяков
Бібліографічний опис: Кононенко Ю. С. Держава і революції : монографія / Ю. С. Кононенко, C. В. Джолос. - Черкаси : Вид. О.М. Третяков, 2022. - 316 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена проблематиці держави і революцій. Окреслено особливості ліберального, соціалістичного та консервативного бачення теоретико-правових аспектів і сутності революцій. Осмислено політико-правові уроки буржуазно-демократичних і соціалістичних революцій. Розкрито основні ідейно-теоретичні засади революцій минулих епох і сучасності. Виявлено особливості «кольорових» революцій сучасності та ті ризики, які вони несуть суспільству. З’ясовано особливості відносин держави та особи, у т.ч. і в контексті революційних подій. Встановлено, що політико-правова стабільність є запорукою добробуту суспільства та визначено основні засади її забезпечення. Висвітлено основні засади формування консолідованого, соціально-захищеного суспільства як провідної функції держави, що гарантує її існування, стабільний розвиток, національну безпеку. Монографія призначена для студентів, аспірантів, викладачів, науковців та усіх, хто цікавиться проблематикою держави і революцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19531
Розташовується у зібраннях:Монографії інших установ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kononenko_Dzholos_2022.pdf4.12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.