Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19374
Назва: Ключі до вправ розділу 1. Загальна декларація прав людини
Автори: Малєєва, Т.Є
Ключові слова: Загальна декларація прав люди
Статут ООН
основні права та свободи
Міжнародний пакт про громадянські і політичні права
Universal Declaration of Human Rights
The UN Charter
fundamental rights and freedoms
International Covenant of Civil and Political Rights
Дата публікації: 2017
Видавець: Нова книга
Бібліографічний опис: Малєєва Т.Є. Ключі до вправ розділу 1. Загальна декларація прав людини / Л.М. Черноватий, Т.В. Ганічева, Н.В. Зінукова, Д.І. Демченко, Т.Є.Малєєва // Переклад текстів міжнародних англомовних угод українською мовою: Три базові угоди у галузі прав людини: книга для викладача. – Вінниця: Нова книга, 2015. – С. 21-53.
Короткий огляд (реферат): Книга для викладача до посібника «Переклад текстів міжнародних англомовних угод українською мовою : Три найголовніші угоди у галузі прав людини» призначена для підвищення ефективності навчання професійно спрямованого перекладу майбутніх перекладачів та фахівців у галузі міжнародного права. Частина книги для викладача (сс. 21-53) містить методичні рекомендації з практичної організації навчання на базі системи різноманітних вправ, що будується на циклічному принципі. Пояснюється структура посібника та призначення кожної з його частин. Крім того, Книга для викладача включає словникові диктанти, тексти контрольних робіт, тексти для перекладу на слух та ключі до переважної більшості вправ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19374
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри іноземних мов № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Malieieva_21-53.pdf1.95 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.