Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19328
Название: Адвокатура України: сучасний стан та перспективи розвитку
Ключевые слова: адвокатура Украины (украинская адвокатура)
адвокатура України
научные конференции
наукові конференції
Дата публикации: 2021
Издательство: видавництво «Право»
Библиографическое описание: Адвокатура України: сучасний стан та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 16 груд. 2021 р.) / редкол.: Т. Вільчик, Я. Ковальова ; Нац. юрид. ун-т ім. Ярослава Мудрого[та ін.]. – Харків : Право, 2021. – 542 с.
Аннотация: До збірника увійшли матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Адвокатура України: сучасний стан та перспективи розвитку», яка відбулася 16 грудня 2021 р. в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого за участю відомих українських та зарубіжних науковців і практиків. Тематика конференції охоплює різні аспекти організації і діяльності адвокатури і судової влади – від питань історії адвокатури, юридичної освіти майбутніх адвокатів до проблем застосування норм кримінального законодавства України, аналізу практики Європейського суду з прав людини. Першу секцію збірника присвячено аналізу законодавства зарубіжних країн (Німеччини, Австрії, Швеції, США та ін.), який зроблений представниками суддівської та адвокатської спільноти цих країн. У збірнику представлено інформацію про діяльність Ради адвокатів Харківської області й 14 профільних комітетів і секцій, утворених при ній. Для науковців, практичних працівників, аспірантів і студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/19328
ISBN: 978-966-998-316-9
ISSN: 2311-9012
Располагается в коллекциях:Збірники наукових праць кафедри адвокатури

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SB_Advocacy_of_Ukraine_2021.pdf9.22 MBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.