Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19316
Название: Адвокатська діяльність в умовах сучасних інформаційних технологій
Авторы: Вільчик, Т.Б.
Ключевые слова: адвокат
інформаційна безпека адвоката
цифровізація адвокатської діяльності
адвокатська таємниця
кібер злочини
Дата публикации: 2021
Издательство: Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого
Библиографическое описание: Вільчик Т. Б. Адвокатська діяльність в умовах сучасних інформаційних технологій / Т. Б. Вільчик // Moderní aspekty vědy : XІII. Díl mezinárodní kolektivní : monografie / Mezinár. Ekon. Inst. s. r. o. – Česká republika, 2021. – §11.1. – P. 447–463.
Аннотация: Інформаційні технології стрімко входять й у сферу діяльності адвокатури. З їх розвитком усе більша кількість документів та іншої інформації зберігається в електронному вигляді, усе більше комунікацій здійснюються адвокатом за допомогою сучасних технологій, використання яких не тільки дає нові професійні можливості, але і породжує нові загрози порушення професійної таємниці адвоката. Відомості, що становлять адвокатську таємницю, часто можуть передаватися в незашифрованому вигляді і, як результат, випадково або навмисно стати доступними третім особам. При цьому найчастіше і адвокат, і клієнт є звичайними користувачами комп’ютеру і не володіють достатніми спеціальними знаннями у сфері захисту інформації та захисту персональних даних, що дали б змогу застосувати певні засоби та методики захисту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/19316
ISSN: 2311-9012
Располагается в коллекциях:Монографії кафедри адвокатури

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
447-463.pdf449.76 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.