Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/18766
Назва: Самоврядні корпорації адвокатів: історичні аспекти і реалії сьогодення
Автори: Вільчик, Тетяна Борисівна
Ключові слова: адвокатура
адвокатське саморегулювання
незалежність адвокатури
регулювання адвокатської професії
модель спільного регулювання адвокатури
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Вільчик Т. Б. Самоврядні корпорації адвокатів: історичні аспекти і реалії сьогодення / Т. Б. Вільчик // Сучасні виклики та актуальні проблеми судової реформи в Україні». Чернівці : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф. (Чернівці, 16 жовт. 2020 р.). – Київ, 2020. – С. 103–108.
Короткий огляд (реферат): Хоча адвокатська діяльність в сучасному світі здійснюється за принципом самоорганізації адвокатів і адвокатських спільнот, у світі є небагато країн, де адвокати повністю саморегулюються без будь-якого нагляду, керівництва чи обмежень з інших джерел, таких як виконавча, законодавча чи судова гілки влади. В останні роки спостерігається підвищений інтерес до питання співвідношення незалежності та регулювання адвокатської професії. Крім того, стало загальноприйнятим говорити про відносно недавню тенденцію переходу від саморегулювання адвокатської професії до спільного регулювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/18766
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри адвокатури

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
103-108.pdf476.69 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.