Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/17796
Назва: Початковий етап досудового провадження у кримінальних справах про ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів)
Автори: Мілевський, Олександр Петрович
Ключові слова: досудове слідство
дізнання
слідчі дії
спеціальні знання
досудове провадження
початковий етап розслідування
ухилення від сплати податків
слідча ситуація
версія
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Мілевський О. П. Початковий етап досудового провадження у кримінальних справах про ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / О. П. Мілевський ; Акад. упр. М-ва внутр. справ України. – Київ, 2010. – 19 с.
Короткий огляд (реферат): Дисертація присвячена комплексному дослідженню сучасних проблем досудового провадження у кримінальних справах про ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів). Розглянуто структуру, етапи початкового етапу досудового розслідування. Дано визначення досудового провадження, поняття, змісту та розкрито значення початкового етапу розслідування злочинів. Визначені проблемні питання порушення кримінальної справи, типові слідчі ситуації та версії, особливості проведення та організація слідчих дій на початковому етапі досудового провадження ухилень від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів). Розглянуто особливості використання спеціальних знань та забезпечення законності при розслідуванні ухилень від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17796
Розташовується у зібраннях:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Milevskyi_2010.pdf360.88 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.