Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/14784
Назва: | Кваліфікація злочину за ознаками суб’єктивної сторони складу злочину |
Інші назви: | Qualification of crime under the features of the subjective party of corpus delicti |
Автори: | Ус, О.В. |
Ключові слова: | кваліфікація злочину кримінально-правова оцінка вчиненого діяння склад злочину суб’єктивна сторона складу злочину ознаки qualification of crime criminal-law assessment of the committed act composition of a crime subjective aspect of the crime features |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Ус О. В. Кваліфікація злочину за ознаками суб’єктивної сторони складу злочину / О. В. Ус // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Право. – 2018. – № 49, т. 2. – С. 130–136. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена проблемам кваліфікації вчиненого діяння за ознаками суб’єктивної сторони складу злочину. З’ясоване значення суб’єктивної сторони складу злочину та її ознак для кваліфікації злочину. Запропоновані правила (рекомендації) кримінально-правової оцінки вчиненого діяння (кваліфікації злочину) за ознаками суб’єктивної сторони складу злочину. |
Опис: | The article is devoted to the problems of qualification of the committed act on the basis of the subjective aspect of corpus delicti. The value of the subjective part of corpus delicti and its features for qualification of a crime is determined. Proposed rules (recommendations) for a criminal-law assessment of a committed act (qualification of a crime) based on the subjective part of corpus delicti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.visnyk-juris.uzhnu.uz.ua/file/No.49/part_2/33.pdf https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/14784 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті кафедри кримінального права № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Us_130-136.pdf | 347.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.