Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/14101
Назва: Правове регулювання використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктів
Інші назви: Правовое регулирование отношений по использованию генетически модифицированных организмов при производстве продуктов питания
Legal regulation the relations on use of genetically modified organisms in production of food products
Автори: Лушпаєв, Сергій
Ключові слова: харчові продукти
генетично модифікований організм
маркування
продукты питания
генетически модифицированный организм
маркировка
food products
genetically modified organism
marking
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Лушпаєв С. О. Правове регулювання використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктів / С. О. Лушпаєв // Підприємництво, господарство і право. – 2017. – № 11. – С. 90–93.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано норми національного та зарубіжного законодавства у сфері використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктів, а також наукові праці, присвячені дослідженню цих суспільних відносин.
В статье анализируются нормы национального и зарубежного законодательства в сфере использования генетически модифицированных организмов при производстве продуктов питания, а также научные работы, посвященные исследованию данных общественных отношений.
Опис: In the article the norms of national and foreign legislation in the sphere of use of genetically modified organisms in production of food products and scientific works dedicated researching these social relations are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://pgp-journal.kiev.ua/archive/2017/11/19.pdf
https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/14101
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри земельного та аграрного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lushpaev_90-93.pdf77.18 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.