Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/12746
Название: Правове регулювання електронного цифрового підпису в Україні: стан і перспективи
Авторы: Бойко, Д.В.
Ключевые слова: електронний цифровий підпис
електронний документообіг
електронна комерція
электронная цифровая подпись
электронный документооборот
электронная коммерция
electronic digital signature
electronic document flow
e-commerce
Дата публикации: 2016
Издательство: видавництво «Право»
Библиографическое описание: Бойко Д. В. Правове регулювання електронного цифрового підпису в Україні: стан і перспективи / Д. В. Бойко // Правове регулювання відносин у мережі Інтернет : кол. монографія / кол. авторів А. П. Гетьман [та ін.] ; за ред. С. В. Глібко, К. В. Єфремова. – Харків, 2016. Розд. 2, підр. 2.2. – С. 91–112.
Аннотация: Основні нормативні акти, регламентуючі використання в Україні електронно-цифрового підпису, а саме Закони України «Про електронний цифровий підпис» та «Про електронні документи та електронний документообіг», були прийняті ще у 2003 році. Безумовно, їх прийняття мало позитивне значення й сприяло певному поширенню використання електронно-цифрового підпису, зокрема для подання податкової звітності та в банківській сфері. Разом з тим, у сфері приватноправових відносин електронний цифровий підпис з прийняттям указаних Законів й до цього часу не став поширеною та зручною альтернативою використання паперових документів та звичайних підписів і печаток.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/12746
Располагается в коллекциях:Монографії НДІ ПЗІР

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Boyko_91-112.pdf292.18 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.