Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/12373
Назва: Економіка інтелектуальної власності
Автори: Шевченко, Л.С.
Гриценко, О.А.
Камінська, Т.М.
Макуха, С.М.
Марченко, О.С.
Нечипорук, Л.В.
Вовк, І.А.
Губін, К.Г.
Левковець, О.М.
Набатова, О.О.
Овсієнко, О.В.
Чуприна, О.О.
Ключові слова: интеллектуальная собственность
інтелектуальна власність
Дата публікації: 2015
Видавець: видавництво "Право"
Бібліографічний опис: Економіка інтелектуальної власності : наук.-метод. матеріали для підгот. докторантів, аспірантів і магістрів за напрямом «Інтелект. власність» / Л. С. Шевченко [та ін.] ; ред. Л. С. Шевченко ; НЮУ ім. Я. Мудрого. – Харків : Право, 2015. – 120 с.
Короткий огляд (реферат): Науково-методичні матеріали містять обґрунтування сутності і ролі інтелектуальної власності як основи постіндустріального розвитку суспільства. Розкрито процеси формування національної системи інтелектуальної власності в Україні. Проаналізовано особливості інтелектуальної власності як нематеріального активу. Охарактеризовано зміст, принципи та основні способи комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності, структуру та інституційну інфраструктуру ринку інтелектуальної власності. Особливу увагу приділено тенденціям розвитку інтелектуальної власності в міжнародних економічних відносинах та в епоху Інтернету. Для викладачів, науковців, студентів вищих навчальних закладів, фахівців у галузі інтелектуальної власності, усіх, хто цікавиться сучасними проблемами економіки знань та інтелектуальної власності в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/12373
ISBN: 978-966-458-734-8
Розташовується у зібраннях:Монографії кафедри економічної теорії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shevchenko_2015.pdf837.07 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.