Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/1183
Название: Правові засади виробництва й реалізації виноградної продукції в Україні
Авторы: Самсонова, Я.О.
Ключевые слова: виробництво сільськогосподарської продукції
виноградна продукція
договірні відносини у сільському господарстві
сільськогосподарське право
Дата публикации: 2012
Издательство: видавництво «С.А.М.»
Библиографическое описание: Самсонова Я. О. Правові засади виробництва й реалізації виноградної продукції в Україні: Монографія. - Харків: Видавництво «С.А.М.», 2012. – 176 с.
Аннотация: Монографія присвячена комплексному дослідженню проблем правового забезпечення відносин з виробництва й реалізації виноградної продукції в Україні. В ній розглядаються особливості історико-правового регулювання, визначається специфіка правовідносин з виробництва виноградної продукції та правовий статус її товаровиробників. Аналізуються і визначаються основні напрямки вдосконалення правового регулювання та практики виробництва виноградної продукції. Встановлено систему й специфіку договорів у сфері реалізації продукції, досліджено особливості ціноутворення на виноградну продукцію, проаналізовано заходи впливу за порушення договірної дисципліни та шляхи їх удосконалення. Розглянуто питання правових засобів підвищення ефективності господарської діяльності й державного регулювання у цій царині. Монографія буде корисною для науковців, викладачів, аспірантів, студентів юридичних вищих навчальних закладів, працівників державного апарату в сфері сільського господарства, а також усіх, хто цікавиться проблемами виноградарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/1183
Располагается в коллекциях:Монографії кафедри земельного та аграрного права

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Samsonova_2012.pdf1.21 MBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.