Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/11563
Название: Індивідуалізація покарання підбурювача до злочину
Авторы: Ус, О.В.
Ключевые слова: індивідуалізація покарання
призначення покарання
підбурювач до злочину
характер участі у злочині
ступінь участі у злочині
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Ус О. В. Індивідуалізація покарання підбурювача до злочину / О. В. Ус // Актуальні проблеми правознавства : тези доп. та наук. повідом. учасників наук. конф. молодих учених та здобувачів. – Харків, 2004. – С. 132–135.
Аннотация: Тези наукової доповіді присвячені проблемам індивідуалізації покарання підбурювачу до злочину. З’ясовано, що при призначенні покарання підбурювачу суд повинен керуватися як загальними (статті 65, 66 і 67 КК), так і спеціальними положеннями (правилами) індивідуалізації покарання (характер і ступінь участі підбурювача у спільному злочині – ч. 2. ст. 68 КК). Доводиться, що характер участі визначає ту роль, яку виконує конкретний співучасник у злочині, і на основі якої здійснюється юридична оцінка його діяння, ступінь участі характеризує міру активності, інтенсивності, дієвості особи у виконанні своєї ролі (своїх функцій). При цьому характер діяння підбурювача в усіх випадках однаковий, ступінь здійснення ним своєї ролі в кожній конкретній ситуації різний.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/11563
Располагается в коллекциях:Тези, доповіді кафедри кримінального права № 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
US_132-135.pdf133.62 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.