Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/11434
Назва: Правове регулювання звільнення працівників за вчинення аморального проступку: історичний підхід
Інші назви: Правовое регулирование уволь нения работников за совершение аморального проступка: исторический подход
The legal regulation of the dismissal of employee for committing of an immoral misdemeanor: the historical approach
Автори: Журавель, О.Д.
Ключові слова: звільнення
аморальний проступок
історичний підхід
увольнение
аморальный проступок
исторический поход
dismissal
immoral misdemeanor
historical approach
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Журавель О. Д. Правове регулювання звільнення працівників за вчинення аморального проступку: історичний підхід / О. Д. Журавель // Право та інновації. – 2016. – № 1. – С. 223–227.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена питанням правового регулювання звільнення працівників за вчинення аморального проступку. Досліджено розвиток законодавства про працю на теренах України у дореволюційному періоді, радянському періоді та його стан на сьогоднішній день. Встановлено причинно-наслідкові зв’язки між звільненням як соціальним явищем та закріпленням цього явища на законодавчому рівні. За результатами роботи сформовано висновки щодо подальшого удосконалення законодавства про працю у сфері звільнення працівників за вчинення аморального проступку.
Статья посвящена вопросам правового регулирования увольнения работников за совершение аморального проступка. Исследовано развитие законодательства о труде на территории Украины в дореволюционный период, советский период и его состояние на сегодняшний день. Установлены причинно-следственные связи между увольнением как социальным явлением и закреплением этого явления на законодательном уровне. По результатам работы сформированы выводы по дальнейшему совершенствованию законодательства о труде в сфере увольнения работников за совершение аморального проступка.
Опис: This article is devoted to historical issues of legal regulation of dismissal for committing an immoral misdemeanor. It is one of the most unexplored problems in the theory of labor law science because of the relatively short existence of this institute.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/11434
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри трудового права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Guravel_223-227.pdf227.27 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.