Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/11318
Название: Електронне урядування в Україні та ЄС: проблеми євроінтеграції
Авторы: Размєтаєва, Ю.С.
Ключевые слова: європейська інтеграція
Європейський Союз
Україна
електронне урядування
демократія
Дата публикации: 2016
Издательство: видавництво "Право"
Библиографическое описание: Размєтаєва Ю. С. Електронне урядування в Україні та ЄС: проблеми євроінтеграції / Ю. С. Размєтаєва // Європейська інтеграція в контексті сучасної геополітики : зб. наук. ст. за матеріалами наук. конф., м. Харків, 24 трав. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 95–100.
Аннотация: У статті автор розглядає електронне урядування в Україні та ЄС в контексті проблем євроінтеграції. Досліджуються різні концепції електронного урядування, переваги та ризики його впровадження. Наголошується на необхідності гармонізації національного законодавства у цій сфері з законодавством ЄС. Автор акцентує увагу на особливостях розвитку демократичних держав у сучасному світі, передусім в межах об’єднаної Європи, до яких належить стрімкий розвиток нових інструментів демократії, що дозволяють досягти максимальної прозорості державного урядування, широкої участі та зацікавленості громадськості в публічних процесах і оптимізації надання послуг з боку державних органів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/11318
Располагается в коллекциях:Наукові статті кафедри теорії держави і права

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Razmietaieva_95-100.pdf385.96 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.