Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/7074
Название: До питання про погляди на праворозуміння згідно із сучасними концепціями теорії держави та права та їх вплив на визначення співвідношення кримінального права з кримінальним законом
Авторы: Шевченко, Є.В.
Ключевые слова: правопонимание
уголовное право
уголовное право Украины
уголовный закон
соотношение уголовного права и уголовного законодательства
праворозуміння
кримінальне право
кримінальне право України
кримінальний закон
співвідношення кримінального права і кримінального законодавства
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Шевченко Є. В. До питання про погляди на праворозуміння згідно із сучасними концепціями теорії держави та права та їх вплив на визначення співвідношення кримінального права з кримінальним законом / Є. В. Шевченко // Наука кримінального права в системі міждисциплінарних зв'язків : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 9-10 жовт. 2014 р. – Харків, 2014. – С. 220–224.
Аннотация: Тези присвячено питанню, пов’язаному із сучасними поглядами, що розроблені теорією держави та права, на праворозуміння і впливом останнього на визначення співвідношення кримінального права з кримінальним законом.
Тезисы посвящены вопросу, связанному с современными взглядами, разработанными теорией государства и права, на правопонимание и влиянием последнего на определение соотношения уголовного права с уголовным законом.
Описание: The theses are devoted to the issue of modern views, developed by the theory of state and law, on understanding law and the latter's impact on defining the correlation of criminal law with criminal legal act.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/7074
Располагается в коллекциях:Тези, доповіді кафедри кримінального права № 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SHevchenko_220.pdf328.61 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.