Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/3210
Назва: Правове регулювання удосконалення системи виробництва безпечних та якісних продуктів харчування
Автори: Корнієнко, Г.С.
Ключові слова: аграрне право
продовольча безпека
продукти харчування
сільськогосподарська продукція
якість сільськогосподарської продукції
правове регулювання продовольчої безпеки
Дата публікації: 2013
Видавець: Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого"
Бібліографічний опис: Корнієнко Г. С. Правове регулювання удосконалення системи виробництва безпечних та якісних продуктів харчування / Г. С. Корнієнко // Сучасні досягнення наук земельного, аграрного та екологічного права : круглий стіл, присвяч. пам'яті проф. Ю. О. Вовка, 24 трав. 2013 р. / Нац. ун-т “Юрид. акад. України ім. Ярослава Мудрого”, Нац. акад. прав. наук України. – Х., 2013. – С. 93–94.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/3210
Розташовується у зібраннях:Тези, доповіді кафедри земельного та аграрного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kornienko_93.pdf199.64 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.