Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/17275
Назва: Значення тактичних завдань для формування тактичних операцій
Автори: Шевчук, В.М.
Ключові слова: тактична операція
тактичне завдання
поняття та класифікація тактичних завдань
тактичне завдання як один із чинників побудови тактичних операцій
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Шевчук В. М. Значення тактичних завдань для формування тактичних операцій / В. М. Шевчук // Юридична наука. – 2014. – № 3. – С. 7–16.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються поняття тактичних завдань, їх види та вплив на формування та реалізацію тактичних операцій. Обґрунтовується, що тактична операція спрямована на вирішення тактичного завдання, під яким слід розуміти ситуаційно зумовлену проблему, яка потребує свого вирішення у процесі розслідування та судового провадження, обумовлену предметом доказування і передбачає застосування тактичних засобів, у тому числі й тактичних операцій. Виокремлення тактичних завдань пропонується здійснювати з врахуванням стадійності кримінального провадження: а) тактичні завдання досудового розслідування; б) тактичні завдання судового провадження; в) тактичні завдання, що потребують свого вирішення до початку досудового розслідування (тактичні завдання виявлення ознак злочину).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17275
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри криміналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shevchuk_7-16.pdf171.53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.