Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/12373
Название: Економіка інтелектуальної власності
Авторы: Шевченко, Л.С.
Гриценко, О.А.
Камінська, Т.М.
Макуха, С.М.
Марченко, О.С.
Нечипорук, Л.В.
Вовк, І.А.
Губін, К.Г.
Левковець, О.М.
Набатова, О.О.
Овсієнко, О.В.
Чуприна, О.О.
Ключевые слова: интеллектуальная собственность
інтелектуальна власність
Дата публикации: 2015
Издательство: видавництво "Право"
Библиографическое описание: Економіка інтелектуальної власності : наук.-метод. матеріали для підгот. докторантів, аспірантів і магістрів за напрямом «Інтелект. власність» / Л. С. Шевченко [та ін.] ; ред. Л. С. Шевченко ; НЮУ ім. Я. Мудрого. – Харків : Право, 2015. – 120 с.
Аннотация: Науково-методичні матеріали містять обґрунтування сутності і ролі інтелектуальної власності як основи постіндустріального розвитку суспільства. Розкрито процеси формування національної системи інтелектуальної власності в Україні. Проаналізовано особливості інтелектуальної власності як нематеріального активу. Охарактеризовано зміст, принципи та основні способи комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності, структуру та інституційну інфраструктуру ринку інтелектуальної власності. Особливу увагу приділено тенденціям розвитку інтелектуальної власності в міжнародних економічних відносинах та в епоху Інтернету. Для викладачів, науковців, студентів вищих навчальних закладів, фахівців у галузі інтелектуальної власності, усіх, хто цікавиться сучасними проблемами економіки знань та інтелектуальної власності в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/12373
ISBN: 978-966-458-734-8
Располагается в коллекциях:Монографії кафедри економічної теорії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shevchenko_2015.pdf837.07 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.