Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5683
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБойко, І.В.-
dc.date.accessioned2014-05-27T13:26:56Z-
dc.date.available2014-05-27T13:26:56Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБойко І. Забезпечення права громадян на вільний доступ до інформації про якість харчових продуктів: адміністративно-правовий аспект / І. Бойко // Вісник Академії правових наук України. 2010 р. №1(60). - Х. : Право, 2010. - С. 187-194.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/5683-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherвидавництво "Право"en_US
dc.subjectгенетично модифіковані продуктиen_US
dc.subjectгенетично модифіковані організмиen_US
dc.subjectправо на інформаціюen_US
dc.subjectправо на інформацію про якість продукціїen_US
dc.subjectправа споживачівen_US
dc.subjectхарчові продуктиen_US
dc.subjectгенетически модифицированные продуктыen_US
dc.subjectгенетически модифицированные организмыen_US
dc.subjectправо на информациюen_US
dc.subjectправо на информацию о качестве продукцииen_US
dc.subjectправа потребителейen_US
dc.subjectпищевые продуктыen_US
dc.titleЗабезпечення права громадян на вільний доступ до інформації про якість харчових продуктів: адміністративно-правовий аспектen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри адміністративного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Boyko_187.pdf188.55 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.