Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/20043
Title: Публікації науковців Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, проіндексовані в міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of Science у 2023 році
Authors: Журавель, Н.М.
Кулик, М.М.
Самофал, О.І.
Keywords: наукометрія
наукометричні показники
наукометричні бази
юридична наука
бібліографія юридичної літератури
Scopus
Web of Science
Issue Date: 2024
Publisher: НЮУ ім. Ярослава Мудрого
Citation: Публікації науковців Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, проіндексовані в міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of Science у 2023 році : бібліогр. дайджест / Нац. юрид. ун-т ім. Ярослава Мудрого. Наук. б-ка ; уклад.: Н. М. Журавель, М. М. Кулик ; відп. за вип. О. І. Самофал. - Харків, 2024. - 36 с.
Abstract: Бібліографічний дайджест підготовлено за результатами моніторингу даних про наукові публікації вчених Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, проіндексовані в міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of Science протягом 2023 року. Структура ресурсу представлена: передмовою; переліком наукових статей з посиланнями на їх повні тексти; алфавітним покажчиком авторів. Дайджест дає уявлення про пріоритетні напрями наукових досліджень з права та містить вичерпну інформацію щодо індексації/переіндексації статей. Бібліографічне видання розраховане на науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів юридичних закладів вищої освіти, а також усіх тих, хто цікавиться проблемами відкритої правничої науки.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/20043
Appears in Collections:Бібліографічні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lib_digest-2023.pdf2.07 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.