Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19837
Title: Теоретико-прикладні основи реалізації конституційного права людини і громадянина на судовий захист у досудовому провадженні в кримінальному процесі України
Authors: Шило, О.Г.
Keywords: право на судовий захист
досудове провадження
механізм реалізації суб’єктивного права
суб’єкти реалізації права на судовий захист
диференціація кримінальної процесуальної форми
окремі провадження
оскарження
скарга
right to judicial protection
pre-trial proceedings
right implementing mechanism
subjects of the right to judicial protection implementing
special proceedings
appeal
complaint
Issue Date: 2011
Publisher: Право
Citation: Шило О. Г. Теоретико-прикладні основи реалізації конституційного права людини і громадянина на судовий захист у досудовому провадженні в кримінальному процесі України : монографія / О. Г. Шило, наук. консультант Ю. М. Грошевий; Нац. ун-т "Юрид. акад. України ім. Ярослава Мудрого". - Харків : Право, 2011. - 472 с.
Abstract: Монографія присвячена вивченню проблеми здійснення конституційного права людини і громадянина на судовий захист у досудовому провадженні в кримінальному процесі України. Досліджується сутність права на судовий захист, з’ясовується його місце в системі основних прав людини й особливості механізму реалізації цього права в кримінальному процесі. Пропонується концепція реалізації права на судовий захист у досудовому провадженні. Наводиться функціональна характеристика діяльності суду на досудових стадіях кримінального процесу, яка здійснюється в порядку окремих проваджень, що є проявом диференціації кримінально-процесуальної форми. Розглядається процедура реалізації права на судовий захист в окремих судових провадженнях, окреслюються шляхи її оптимізації й підвищення ефективності. Формулюється низка пропозицій по внесенню змін і доповнень до чинного КПК і Закону України «Про судоустрій і статус суддів».
URI: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19837
Appears in Collections:Монографії кафедри кримінального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shylo_mon_2011.pdf2.51 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.