Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19740
Title: Національна безпека України в умовах інформатизації та глобалізації суспільних процесів: сучасні загрози та кримінально-правове регулювання
Keywords: Національна безпека України
кримінально-правове регулювання
Кримінальне право України
кримінально-правова політика
глобалізація
інформатизація
право в умовах воєнного стану
наукові конференції
Issue Date: 2023
Publisher: Право
Citation: Національна безпека України в умовах інформатизації та глобалізації суспільних процесів: сучасні загрози та кримінально-правове регулювання : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11 трав. 2023 р. / Нац. юрид. ун-т ім. Ярослава Мудрого, Каф. кримін. права, Каф. кримін.-прав. політики, НДІ вивч. проблем злочинності ім. акад. В. В. Сташиса НАПрН України, Громад. орг. "Всеукр. асоц. кримін. права" ; ред. Л. М. Демидова [та ін.] . - Харків : Право, 2023. - 383 с.
Abstract: Це видання висвітлює наукову дискусію щодо сучасних проблем кримінально-правового забезпечення національної безпеки України в умовах воєнного стану та в інших кризових ситуаціях. Значна увага приділяється питанням інформаційної безпеки як різновиду. Матеріали форуму також акумулюють наукові судження стосовно правових стандартів Європейського Союзу та особливостей і шляхів їх подальшого впровадження в українське кримінальне законодавство; досвід зарубіжних країн із цих питань; стан і перспективи міждисциплінарних досліджень у сфері правового забезпечення національної безпеки України з проблематики, що пов’язана з кримінальним правом та засобами інших кримінально-правових наук.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19740
Appears in Collections:Науково-практичні конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_NBU-2023.pdf1.57 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.