Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/18168
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, Л.С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-14T15:17:19Z | - |
dc.date.available | 2020-11-14T15:17:19Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко Л. С. Сучасний стратегічний аналіз: перегляд традиційних підходів / Л. С. Шевченко // Integration of Business Structures: Strategies and Technologies : IIІ intern. sci. conf., February 22th, 2019. – Tbilisi, Georgia, 2019. – P. 95–98. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/18168 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.subject | стратегічний менеджмент | ru_RU |
dc.subject | стратегічний аналіз | ru_RU |
dc.subject | стратегія | ru_RU |
dc.subject | модель «п’яти сил конкуренції» М. Портера | ru_RU |
dc.subject | стратегії «червоного» та «блакитного океану» | ru_RU |
dc.subject | стратегія лідера ринку | ru_RU |
dc.subject | стратегический менеджмент | ru_RU |
dc.subject | стратегический анализ | ru_RU |
dc.subject | стратегия | ru_RU |
dc.subject | модель «пяти сил конкуренции» М. Портера | ru_RU |
dc.subject | стратегии «багряного» и «голубого океана» | ru_RU |
dc.subject | стратегия лидера рынка | ru_RU |
dc.subject | strategic management | ru_RU |
dc.subject | strategic analysis | ru_RU |
dc.subject | strategy | ru_RU |
dc.subject | model of the "five forces of competition" by M. Porter | ru_RU |
dc.subject | strategy of the "red" and the "black ocean" | ru_RU |
dc.subject | strategy of market leader | ru_RU |
dc.title | Сучасний стратегічний аналіз: перегляд традиційних підходів | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Тези, доповіді кафедри економічної теорії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SHevchenko-95-98.pdf | 398.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.