Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/17774
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ігнатенко, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-03T18:05:21Z | - |
dc.date.available | 2020-04-03T18:05:21Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ігнатенко І. В. Органічне виробництво як складова забезпечення продовольчої безпеки України: правовий аспект / І. В. Ігнатенко // Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. (12–13 лют. 2020 р., м. Запоріжжя) : у 2 ч. – Запоріжжя, 2020. – Ч. 1. – С. 403–405. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17774 | - |
dc.description | The economic, environmental and social advantages of organic production over traditional ones are considered. The potential of organic agriculture in Ukraine has been identified. Organic production creates the basis for ensuring food security in the country and improving the quality of the environment. | ru_RU |
dc.description.abstract | Розглянуті економічні, екологічні та соціальні переваги органічного виробництва перед традиційним. З’ясовано потенціал розвитку органічного сільського господарства в Україні. Завдяки органічному виробництву створюється основа для забезпечення продовольчої безпеки в державі та поліпшення якісного стану довкілля. | ru_RU |
dc.description.abstract | Рассмотрены экономические, экологические и социальные преимущества органического производства перед традиционным. Выяснен потенциал развития органического сельского хозяйства в Украине. Благодаря органическому производству создается основа для обеспечения продовольственной безопасности в государстве и улучшение качественного состояния окружающей среды. | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.subject | органічне землеробство | ru_RU |
dc.subject | органічне виробництво | ru_RU |
dc.subject | землі сільськогосподарського призначення | ru_RU |
dc.subject | продовольча безпека | ru_RU |
dc.subject | агробізнес | ru_RU |
dc.subject | органическое земледелие | ru_RU |
dc.subject | органическое производство | ru_RU |
dc.subject | земли сельскохозяйственного назначения | ru_RU |
dc.subject | продовольственная безопасность | ru_RU |
dc.subject | агробизнес | ru_RU |
dc.subject | organic farming | ru_RU |
dc.subject | organic production | ru_RU |
dc.subject | agricultural land | ru_RU |
dc.subject | food security | ru_RU |
dc.title | Органічне виробництво як складова забезпечення продовольчої безпеки України: правовий аспект | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Тези, доповіді кафедри земельного та аграрного права |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ignatenko_403-405.pdf | 668.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.