Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17774
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІгнатенко, І.В.-
dc.date.accessioned2020-04-03T18:05:21Z-
dc.date.available2020-04-03T18:05:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІгнатенко І. В. Органічне виробництво як складова забезпечення продовольчої безпеки України: правовий аспект / І. В. Ігнатенко // Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. (12–13 лют. 2020 р., м. Запоріжжя) : у 2 ч. – Запоріжжя, 2020. – Ч. 1. – С. 403–405.ru_RU
dc.identifier.urihttps://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17774-
dc.descriptionThe economic, environmental and social advantages of organic production over traditional ones are considered. The potential of organic agriculture in Ukraine has been identified. Organic production creates the basis for ensuring food security in the country and improving the quality of the environment.ru_RU
dc.description.abstractРозглянуті економічні, екологічні та соціальні переваги органічного виробництва перед традиційним. З’ясовано потенціал розвитку органічного сільського господарства в Україні. Завдяки органічному виробництву створюється основа для забезпечення продовольчої безпеки в державі та поліпшення якісного стану довкілля.ru_RU
dc.description.abstractРассмотрены экономические, экологические и социальные преимущества органического производства перед традиционным. Выяснен потенциал развития органического сельского хозяйства в Украине. Благодаря органическому производству создается основа для обеспечения продовольственной безопасности в государстве и улучшение качественного состояния окружающей среды.-
dc.language.isootherru_RU
dc.subjectорганічне землеробствоru_RU
dc.subjectорганічне виробництвоru_RU
dc.subjectземлі сільськогосподарського призначенняru_RU
dc.subjectпродовольча безпекаru_RU
dc.subjectагробізнесru_RU
dc.subjectорганическое земледелиеru_RU
dc.subjectорганическое производствоru_RU
dc.subjectземли сельскохозяйственного назначенияru_RU
dc.subjectпродовольственная безопасностьru_RU
dc.subjectагробизнесru_RU
dc.subjectorganic farmingru_RU
dc.subjectorganic productionru_RU
dc.subjectagricultural landru_RU
dc.subjectfood securityru_RU
dc.titleОрганічне виробництво як складова забезпечення продовольчої безпеки України: правовий аспектru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези, доповіді кафедри земельного та аграрного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ignatenko_403-405.pdf668.02 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.