Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8215
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрохазка, Г.А.-
dc.date.accessioned2015-07-05T11:56:14Z-
dc.date.available2015-07-05T11:56:14Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПрохазка Г. А. Еволюція права на належне харчування в міжнародно-правовій системі / Г. А. Прохазка // Проблеми законності : акад. зб. наук. пр. – Харків, 2011. – Вип. 116. – С. 247–255.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/8215-
dc.descriptionProblems of arising of right to identical feeding are researched in the article as necessary part of international standards of life’s and dignity of the person. The evolution of the right to feeding and its components is analyzed on the grounds of several international-legal documents, adopted by international community, including specifically vulnerable and the least protected groups of the population.uk
dc.description.abstractВ статье исследуются проблемы возникновения права на адекватное питание как необходимой составляющей единых международных стандартов жизни и достоинства человека. Эволюция права на питание и его компонентов проанализирована на основании ряда международно-правовых документов принятых международным сообществом, в том числе и в отношении особо уязвимых и наименее защищенных групп населения.uk
dc.language.isootheruk
dc.subjectадекватностьuk
dc.subjectдостоинство человекаuk
dc.subjectправо на питаниеuk
dc.subjectadequateuk
dc.subjectdignity of the personuk
dc.subjectright to fooduk
dc.titleЕволюція права на належне харчування в міжнародно-правовій системіuk
dc.title.alternativeЭволюция права на надлежащее питание в международно-правовой системеuk
dc.title.alternativeEvolution of the right to adequate food in international legal systemuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри міжнародного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
116_33.pdf231.4 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.