Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/3887
Title: | Вплив глобалізаційних процесів на розвиток інформаційної культури українського соціуму |
Other Titles: | Влияние глобализационных процессов на развитие информационной культуры украинского социума Examined the processes of globalization in the axiological and spiritual and cultural dimensions |
Authors: | Прудникова, О.В. |
Keywords: | культурологія філософія культури інформаційна культура глобалізаційні процеси глобалізація глобализация коммуникация информационная культура межкультурный диалог демократические стандарты globalization communication information culture intercultural dialogue democratic standards |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Прудникова О.В. Вплив глобалізаційних процесів на розвиток інформаційної культури українського соціуму / О.В. Прудникова // Гілея. Історичні науки. Філософські науки. Політичні науки : наук. вісн. : зб. наук. пр. – К., 2013. – Вип. 74. – С. 308–310. |
Abstract: | Розглянуто глобалізаційні процеси у аксіологічному та духовно-культурному вимірах. Проаналізовано вплив глобалізації на розвиток інформаційної культури в українському суспільстві. Стверджується, що інформаційна культура вітчизняного соціуму повинна орієнтуватися на такі стандарти як чесність, відповідальність, свобода, якісна інформація. Рассмотрены глобализационные процессы в аксиологическом и духовно-культурном измерениях. Проанализировано влияние глобализации на развитие информационной культуры в украинском обществе. Утверждается, что информационная культура отечественного социума должна ориентироваться на такие стандарты как честность, ответственность, свобода, качественная информация. |
URI: | https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/3887 |
Appears in Collections: | Наукові статті кафедри культурології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Prydnikova_308_310.pdf | 221.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.