Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19940
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАвдєєва, Г.К.uk_UA
dc.date.accessioned2023-12-25T13:00:04Z-
dc.date.available2023-12-25T13:00:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАвдєєва Г. К. Оцінка достовірності висновку експерта в умовах глобалізації: порівняльно-правовий аналіз / Г. К. Авдєєва // Кримінальна юстиція в Україні: реалії та перспективи : матеріали круглого столу (м. Львів, 11 черв. 2021 р.) / Львів. держ. ун-т внутр. справ – Львів, 2021. – С. 146–150.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/19940-
dc.description.abstractДосліджено порядок оцінки висновку експерта як доказу у судочинстві України, США, Канади та країн Європи за критеріями допустимості і достовірності. Доведено, що суд не в змозі самостійно оцінити наукову обґрунтованість висновків експерта, правильність застосування методів дослідження, відповідність методу сучасним досягненням даної галузі наукового знання тому, що для такої оцінки особа має володіти такими ж спеціальними знаннями, як й експерт. Запропоновано внести зміни до КПК України в частині оцінки доказів з метою надання дозволу на використання рецензування висновку експерта під час оцінки його достовірності.uk_UA
dc.language.isouken
dc.publisherНЮУ ім. Ярослава Мудрогоuk_UA
dc.subjectоцінка доказівuk_UA
dc.subjectвисновок експертаuk_UA
dc.subjectдостовірність висновку експертаuk_UA
dc.subjectпомилки експертаuk_UA
dc.subjectСтандарт Даубертаuk_UA
dc.subjectevaluation of evidenceen
dc.subjectexpert opinionen
dc.subjectreliability of the expert's opinionen
dc.subjectexpert errorsen
dc.subjectDaubert standarden
dc.titleОцінка достовірності висновку експерта в умовах глобалізації: порівняльно-правовий аналізuk_UA
dc.typeBook chapteren
Appears in Collections:Наукові статті НДІ ВПЗ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Avdeeva_146–150.pdf2.26 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.