Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nlu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17594
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКлімова, Галина Павлівна-
dc.date.accessioned2020-02-15T13:17:56Z-
dc.date.available2020-02-15T13:17:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКлімова Г. П. Формування національної інноваційної системи – стратегічний пріоритет розвитку українського суспільства / Г. П. Клімова // Вісник Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Серія: Соціологія. – Харків, 2018. – № 4. – С. 20–30.ru_RU
dc.identifier.urihttps://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17594-
dc.description.abstractУ статті аналізуються сутність інноваційного суспільства і умови його становлення. Розглядаються різноманітні інноваційні системи, які існують на макро-, мезо-, мікро- й локальному рівнях.. Розкривається зміст основних теоретико-методологічних підходів до розуміння сутності національної інноваційної системи. Аналізуються особливості національної інноваційної системи. Розглянуто умови її виникнення та розвитку. Проаналізовано роль держави в її формуванні.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherНаціональний юридичний університет імені Ярослава Мудрогоru_RU
dc.subjectінноваціяru_RU
dc.subjectінноваційний розвитокru_RU
dc.subjectінноваційне суспільствоru_RU
dc.subjectінноваційна політикаru_RU
dc.subjectнаціональна інноваційна системаru_RU
dc.subjectinnovationru_RU
dc.subjectinnovative developmentru_RU
dc.subjectinnovative societyru_RU
dc.subjectinnovation policyru_RU
dc.subjectnational innovation systemru_RU
dc.titleФормування національної інноваційної системи – стратегічний пріоритет розвитку українського суспільстваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Наукові статті кафедри соціології та політології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Klimova_20-30.pdf177.59 kBAdobe PDFМиниатюра
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.