Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/14101
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛушпаєв, Сергій-
dc.date.accessioned2018-03-31T17:54:16Z-
dc.date.available2018-03-31T17:54:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛушпаєв С. О. Правове регулювання використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктів / С. О. Лушпаєв // Підприємництво, господарство і право. – 2017. – № 11. – С. 90–93.ru
dc.identifier.urihttp://pgp-journal.kiev.ua/archive/2017/11/19.pdf-
dc.identifier.urihttps://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/14101-
dc.descriptionIn the article the norms of national and foreign legislation in the sphere of use of genetically modified organisms in production of food products and scientific works dedicated researching these social relations are analyzed.ru
dc.description.abstractУ статті проаналізовано норми національного та зарубіжного законодавства у сфері використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктів, а також наукові праці, присвячені дослідженню цих суспільних відносин.ru
dc.description.abstractВ статье анализируются нормы национального и зарубежного законодательства в сфере использования генетически модифицированных организмов при производстве продуктов питания, а также научные работы, посвященные исследованию данных общественных отношений.-
dc.language.isootherru
dc.subjectхарчові продуктиru
dc.subjectгенетично модифікований організмru
dc.subjectмаркуванняru
dc.subjectпродукты питанияru
dc.subjectгенетически модифицированный организмru
dc.subjectмаркировкаru
dc.subjectfood productsru
dc.subjectgenetically modified organismru
dc.subjectmarkingru
dc.titleПравове регулювання використання генетично модифікованих організмів під час виробництва харчових продуктівru
dc.title.alternativeПравовое регулирование отношений по использованию генетически модифицированных организмов при производстве продуктов питанияru
dc.title.alternativeLegal regulation the relations on use of genetically modified organisms in production of food productsru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Наукові статті кафедри земельного та аграрного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lushpaev_90-93.pdf77.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.