Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/8988
Назва: Организация и проведение тактических операций при расследовании хищений мясной продукции
Автори: Марушев, А.Д.
Ключові слова: криминалистическая тактика
расследование преступлений
борьба с хищениями
должностное хищение
квалификация хищений
методика расследования хищений
расследование дел о хищениях
хищения в системе общественного питания
хищения в торговле
криміналістична тактика
розслідування злочинів
боротьба з розкраданнями
посадове розкрадання
кваліфікація розкрадань
методика розслідування розкрадань
розслідування справ про розкрадання
розкрадання в системі громадського харчування
розкрадання в торгівлі
Дата публікації: 2001
Видавець: Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого
Бібліографічний опис: Марушев А. Д. Организация и проведение тактических операций при расследовании хищений мясной продукции / А. Д. Марушев // Проблеми законності : респ. міжвідом. наук. зб. – Харків, 2001. – Вип. 49. – С. 158–166.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/8988
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри криміналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marushev.pdf3.54 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.