Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/17828
Title: Доказування як метод пізнання в процесі розслідування злочинів
Authors: Кірмач, Людмила Аліївна
Keywords: слідчі дії
оперативно-розшукова діяльність
злочинна діяльність
інформація
криміналістичний метод
доказування
Issue Date: 2003
Citation: Кірмач Л. А. Доказування як метод пізнання в процесі розслідування злочинів : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.09 / Л. А. Кірмач ; Нац. юрид. акад. України ім. Ярослава Мудрого. – Харків, 2003. – 16 с.
Abstract: На підставі багатоаспектного аналізу вихідних засад пізнання злочину та його інформаційної суті визначено основні напрями застосування доказування як форми процесуального пізнання та специфічного методу їх розслідування. Розкрито поняття доказування, структуру судового доказу, логічні та психологічні засади роботи слідчого з доказами. Проаналізовано сучасну практику роботи з доказами, проблеми використання технічних засобів у цьому процесі, розглянуто співвідношення доказів та інформації, здобутої в результаті проведення оперативно-розшукових заходів. Запропоновано шляхи удосконалення процесу доказування на підставі об'єднання пізнавальних і організаційно-тактичних заходів у межах запропонованого спеціального криміналістичного методу. Опрацьовано пропозиції щодо удосконалення діючої нормативної бази.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/17828
Appears in Collections:12.00.09 – Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kirmach_2003.pdf316.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.