Навчально-методичні посібники кафедри філософії : [9] Домівка зібрання Перегляд статистики

Browse
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 1 to 9 of 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Філософія" : (відповідно до вимог ECTS) для студентів I курсуДанильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.; Калиновський, Ю.Ю.
2020Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Організація та методологія наукових досліджень" для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.
2020Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Філософія прав людини" : для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти галузі знань 08 "Право"/29 "Міжнар. відносини", спец. 081 "Право"/ 293 "Міжнар. право" денної форми навч.Данильян, О.Г.; Жданенко, С.Б.; Калиновський, Ю.Ю.; Коваленко, І.І.; Мелякова, Ю.В.; Сатохіна, Н.І.
2019Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Філософія» для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.
2014Філософія правового вихованняГетьман, А.П.; Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.
2018Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Філософія" (відповідно до вимог ECTS) для студентів I курсуДанильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.; Калиновський, Ю.Ю.
2019Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Організація та методологія наукових досліджень" для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.
2018Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Філософія" для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.; Максимов, С.І.
2018Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Організація та методологія наукових досліджень" для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.; Клімова, Г.П.; Пивоваров, В.М.; Погрібна, В.Л.; Требін, М.П.
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 1 to 9 of 9