Навчально-методичні посібники кафедри філософії : [9] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Філософія" : (відповідно до вимог ECTS) для студентів I курсуДанильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.; Калиновський, Ю.Ю.
2020Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Організація та методологія наукових досліджень" для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.
2020Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Філософія прав людини" : для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти галузі знань 08 "Право"/29 "Міжнар. відносини", спец. 081 "Право"/ 293 "Міжнар. право" денної форми навч.Данильян, О.Г.; Жданенко, С.Б.; Калиновський, Ю.Ю.; Коваленко, І.І.; Мелякова, Ю.В.; Сатохіна, Н.І.
2019Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Філософія» для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.
2014Філософія правового вихованняГетьман, А.П.; Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.
2018Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Філософія" (відповідно до вимог ECTS) для студентів I курсуДанильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.; Калиновський, Ю.Ю.
2019Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Організація та методологія наукових досліджень" для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.
2018Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Філософія" для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.; Максимов, С.І.
2018Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни "Організація та методологія наукових досліджень" для аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії)Данильян, О.Г.; Дзьобань, О.П.; Клімова, Г.П.; Пивоваров, В.М.; Погрібна, В.Л.; Требін, М.П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 9 of 9