Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nlu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16319
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бистрова, Юлія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-05T12:14:22Z | - |
dc.date.available | 2019-06-05T12:14:22Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Бистрова Ю. В. ІКТ Оpen Science – нова парадигма відкритих інновацій / Ю. В. Бистрова // Регіональні інноваційні ініціативи: завдання та шляхи вирішення : зб. наук. пр. за матеріалами Круглого столу (м. Харків, 5 квітня 2019 року) / редкол. С. В. Глібко, А. М. Любчич, О. Ю. Палант. Харків : НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019. – С. 29–36. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/16319 | - |
dc.description | The article deals with actual issues of digitalization of science influence of modern information and communication technologies "open science" and "open access" on the development of scientific knowledge for the construction of innovative ecosystems and Digital Single Market. | ru_RU |
dc.description.abstract | Рассмотрены актуальные вопросы цифровизации науки, влияния современных информационно-коммуникационных технологий open science и open access на распространение научного знания для построения инновационных экосистем и Digital Single Market. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Харків : НДІ ПЗІР НАПрН України | ru_RU |
dc.subject | ИКТ | ru_RU |
dc.subject | экосистемы | ru_RU |
dc.subject | open access | ru_RU |
dc.subject | open innovation | ru_RU |
dc.subject | open science | ru_RU |
dc.subject | ICT | ru_RU |
dc.subject | Ecosystems | ru_RU |
dc.title | ІКТ Оpen Science – нова парадигма відкритих інновацій | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті НДІ ПЗІР |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bustrova_29-36.pdf | 188.2 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.