Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nlu.edu.ua//jspui/handle/123456789/16318
Title: Регіональні інноваційні ініціативи: завдання та шляхи вирішення
Keywords: розвиток Національної інноваційної системи України
Стратегії розвитку регіональної інноваційної системи
законодавчі ініціативи
функціонування інноваційних структур на базі закладів вищої освіти та наукових установ, правових проблем і викликів розвитку цифрової економіки та суспільства України
актуальні проблеми приватного та публічного права
проблемами розвитку права та економіки в інноваційному суспільстві України
Issue Date: 2019
Publisher: Харків : НДІ ПЗІР НАПрН України
Citation: Регіональні інноваційні ініціативи: завдання та шляхи вирішення : зб. наук. пр. за матеріалами Круглого столу (м. Харків, 5 квітня 2019 року) / редкол. С. В. Глібко, А. М. Любчич, О. Ю. Палант. Харків : НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019. 160 с.
Abstract: У збірнику подаються тези доповідей і повідомлень науковців і викладачів наукових та освітніх закладів, практичних працівників, а також студентів, що взяли участь у Круглому столі «Регіональні інноваційні ініціативи: завдання та шляхи вирішення», який було проведено Міністерством освіти і науки України, Національною академією правових наук України, Науково-дослідним інститутом правового забезпечення інноваційного розвитку Національної академії правових наук України, Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради, Національним аерокосмічним університетом імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», Каразінською школою бізнесу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Науковою бібліотекою Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого 05 квітня 2019 року у м. Харкові. Круглий стіл проведено з метою обміну практичними і теоретичними напрацюваннями й підготовки рекомендацій учасників щодо сучасних проблем розвитку Національної інноваційної системи України, Стратегії розвитку регіональної інноваційної системи, законодавчих ініціатив щодо функціонування інноваційних структур на базі закладів вищої освіти та наукових установ, правових проблем і викликів розвитку цифрової економіки та суспільства України й актуальних проблем приватного та публічного права. Збірник буде цікавим для науковців, аспірантів, студентів та всім, хто цікавиться проблемами розвитку права та економіки в інноваційному суспільстві України.
URI: https://dspace.nlu.edu.ua/handle/123456789/16318
ISBN: 978-617-7806-01-0
Appears in Collections:Збірники НДІ ПЗІР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnuk_PZIR-05_04_2019.pdf725.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.