Монографії кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права : [28] Домівка зібрання Перегляд статистики

Browse
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 1 to 20 of 28
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Системний аналіз та моделювання системи запобігання злочинності в УкраїніОболенцев, В.Ф.
2020Запобігання корупції у приватному секторіГоловкін, Б.М.; Батиргареєва, В.С.; Новіков, О.В.; Христич, І.О.; Дзюба, А.Ю.; Олійниченко, А.Є.; Панова, С.В.
2006Взаємодія органів досудового слідства та дізнання при розслідуванні кримінальних справПивоваров, В.В.; Щербина, Л.І.
2020Crime cognition limits in modern Ukrainian criminology scienceSmetanina, N.V.
2020Принцип поваги до прав і свобод людини у кримінально-виконавчому законодавстві, виконанні і відбуванні покараньГальцова, О.В.; Степанюк, А.Х.
2016Наукові підходи до теорії злочинності у сучасній українській кримінологіїСметаніна, Н.В.
2015Соціально-виховна робота із засудженими до позбавлення воліТаволжанський, О.В.
2018Базові засади системного аналізу системи держави УкраїниОболенцев, В.Ф.
2013Перспективи міжнародного співробітництва органів кримінальної юстиції України у сфері протидії злочинності з європейськими інституціямиШостко, О.Ю.; Овчаренко, О.М.; Дунаєва, Т.Є.
2013Проблеми впровадження практик європейських інституцій у сфері протидії злочинності в чинне законодавство України і правоохоронну діяльністьШостко, О.Ю.; Сердюк, О.В.; Овчаренко, О.М.; Дзюба, Ю.П.; Дунаєва, Т.Є.
2013Проблеми взаємодії та координації роботи органів кримінальної юстиції в УкраїніШостко, О.Ю.; Овчаренко, О.М.
2010Пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності органів кримінального розслідування та прокурора в Україні у сфері протидії злочинності з урахуванням позитивного європейського досвідуШостко, О.Ю.
2010Досвід окремих європейських країн щодо оцінки ефективності діяльності органів досудового розслідування та прокурора у сфері протидії злочинностіШостко, О.Ю.
2010Основні критерії оцінки ефективності діяльності органів досудового розслідування та прокурора в європейських країнах у сфері протидії злочинностіШостко, О.Ю.; Дунаєва, Т.Є.
2016Виправлення засуджених через застосування кримінальних покарань: реалії та перспективиЯковець, Ірина; Автухов, Костянтин; Таволжанський, Олексій
2016Базові засади системного аналізу злочинності та віктимізації в УкраїніОболенцев, В.Ф.
2011Корислива насильницька злочинність в Україні: феномен, детермінація, запобіганняГоловкін, Б.М.
2004Кримінологічні проблеми умисних вбивств і тяжких тілесних ушкоджень, що вчиняються у сімейно-побутовій сферіГоловкін, Б.М.
2014Криминологическая характеристика личности несовершеннолетнего корыстно-насильственного преступника в УкраинеГолина, В.В.; Маршуба, М.О.
2005Понятийный аппарат современной криминологии (терминологический словарь)Кальман, А.Г.; Христич, И.А.; Голина, В.В.
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 1 to 20 of 28