Монографії кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права : [28] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 28
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Системний аналіз та моделювання системи запобігання злочинності в УкраїніОболенцев, В.Ф.
2020Запобігання корупції у приватному секторіГоловкін, Б.М.; Батиргареєва, В.С.; Новіков, О.В.; Христич, І.О.; Дзюба, А.Ю.; Олійниченко, А.Є.; Панова, С.В.
2006Взаємодія органів досудового слідства та дізнання при розслідуванні кримінальних справПивоваров, В.В.; Щербина, Л.І.
2020Crime cognition limits in modern Ukrainian criminology scienceSmetanina, N.V.
2020Принцип поваги до прав і свобод людини у кримінально-виконавчому законодавстві, виконанні і відбуванні покараньГальцова, О.В.; Степанюк, А.Х.
2016Наукові підходи до теорії злочинності у сучасній українській кримінологіїСметаніна, Н.В.
2015Соціально-виховна робота із засудженими до позбавлення воліТаволжанський, О.В.
2018Базові засади системного аналізу системи держави УкраїниОболенцев, В.Ф.
2013Перспективи міжнародного співробітництва органів кримінальної юстиції України у сфері протидії злочинності з європейськими інституціямиШостко, О.Ю.; Овчаренко, О.М.; Дунаєва, Т.Є.
2013Проблеми впровадження практик європейських інституцій у сфері протидії злочинності в чинне законодавство України і правоохоронну діяльністьШостко, О.Ю.; Сердюк, О.В.; Овчаренко, О.М.; Дзюба, Ю.П.; Дунаєва, Т.Є.
2013Проблеми взаємодії та координації роботи органів кримінальної юстиції в УкраїніШостко, О.Ю.; Овчаренко, О.М.
2010Пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності органів кримінального розслідування та прокурора в Україні у сфері протидії злочинності з урахуванням позитивного європейського досвідуШостко, О.Ю.
2010Досвід окремих європейських країн щодо оцінки ефективності діяльності органів досудового розслідування та прокурора у сфері протидії злочинностіШостко, О.Ю.
2010Основні критерії оцінки ефективності діяльності органів досудового розслідування та прокурора в європейських країнах у сфері протидії злочинностіШостко, О.Ю.; Дунаєва, Т.Є.
2016Виправлення засуджених через застосування кримінальних покарань: реалії та перспективиЯковець, Ірина; Автухов, Костянтин; Таволжанський, Олексій
2016Базові засади системного аналізу злочинності та віктимізації в УкраїніОболенцев, В.Ф.
2011Корислива насильницька злочинність в Україні: феномен, детермінація, запобіганняГоловкін, Б.М.
2004Кримінологічні проблеми умисних вбивств і тяжких тілесних ушкоджень, що вчиняються у сімейно-побутовій сферіГоловкін, Б.М.
2014Криминологическая характеристика личности несовершеннолетнего корыстно-насильственного преступника в УкраинеГолина, В.В.; Маршуба, М.О.
2005Понятийный аппарат современной криминологии (терминологический словарь)Кальман, А.Г.; Христич, И.А.; Голина, В.В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 28